De paarden van Horizon Paardencoaching

Ontmoet de coachcollega`s


541d5e19-f21a-4b87-980f-35bc027d62ee.jpeg

Miles

10 jaar oud

Miles is een ruin van 9 jaar oud. De jongste van het stel en de laatste toevoeging aan "mijn" kudde.
 
Miles is een bijzondere kruising tussen twee paardenrassen: Vader is een franse draver en moeder is een Groninger. Ook is hij een echte liefdes baby. Even in een notendop: Vader zag moeder,  vader ging over het draad naar moeder en tadaa 11 maanden later was daar Miles! Dat klinkt misschien redelijk normaal, maar bij paarden gaat alles vaak wat "klinischer". 
 
Met Miles worden ook nog ritjes gemaakt en zijn we samen graag bezig met grondwerk en nieuwe dingen leren. 

de-paarden2.jpg

Roxette

23 jaar oud.

Roxette is mijn eerste eigen paard en ook het oudste paard van de groep. 
 
Het verhaal van mij en Rox is te lezen onder het kopje "de coach". Rox is het paard dat mij heeft laten ervaren dat er meer is tussen mens en paard, wat uiteindelijk heeft geleid tot het volgen van mijn opleiding tot Equine assisted coach. 
 
Roxette mag buiten het coachen genieten van haar wel verdiende pensioen, er wordt verder niet meer met haar gereden. Poetsbeurten, slobber en broodjes eten zijn favoriet, suikerklontjes worden echter weer keurig teruggegeven. 
 
 
 
 

de-paarden3.jpg

Herbie

17 jaar oud

Herbie is het tweede paard dat bij mij kwam. En hoe vaak wordt deze kleine meneer onderschat en hoe vaak leert hij de mensen het meest! 
 
Herbie kan ook voor de kar lopen en doet dit met veel enthousiasme. Ook sprintjes trekken over het land en de rest van de club opjutten om mee te doen is onze Herb niet vreemd. Wat dan weer mooie beelden op levert voor ons, want zeg nou zelf het blijft een prachtig gezicht als paarden in een groepje langs komen galopperen. Zeker met deze kleine man voorop!